Non-Seafarers-Work-Clause-2048x1365

Over de Non-Seafarers Work Clause en een wel heel eenzijdige afweging van belangen

mr. dr. J. (Harry) van Drongelenon

In het tijdschrift Over de Grens van 6 november 2020 (nummer 9) verscheen een artikel over de Non-Seafarers Work Clause van mijn hand en van de hand van mijn oud-collega mr. A.D.M. van Rijs. Gelet op de kennelijke relevantie voor de praktijk en de vele vragen die we hierover krijgen, bied ik u bij deze het artikel kosteloos aan via de website van Maes Law, van welk kantoor ik adviseur ben. Het artikel werd inmiddels ook in het Engels vertaald.

Heeft u vragen / opmerkingen? Stuur mij even een mailtje via h.vandrongelen@maeslaw.nl en ik kom er zo snel mogelijk bij u op terug.

Cookie policy

Our site uses cookies to improve the website experience. By using our website, you agree to our use of cookies. Click here for more information.

Accept all & close